Aquatopia


Aquatopia

Iedereen kent wel de Griekse en Romeinse mythologie over goden zoals Zeus, Aphrodite en talloze anderen.

Amor, ook zo'n godheid, de god van de liefde, wordt meestal afgebeeld als een engeltje. Als mensen aan liefde denken, denken ze logischerwijs ook vaak aan Amor, waardoor bijna iedereen de ECHTE liefdesgoden vergeten is...
Hun naam is zelfs niet meer gekend, hoe heten ze ook alweer?
mmmmmm ja, ze bestaan uit water, laten we ze Aquatopia noemen.

Deze goden kwamen meestal voor in landen die grotendeels uit water en waterdruppels bestaan, die samenvloeien in meren en zeeën tot een of meerdere figuren.
Als ze aan land komen, brengen ze een witte golf van vrede over de mensen. Hoe meer je in hen gelooft, hoe groter de kans bestaat dat ook jij hen zal zien en dat ze jou en je omgeving overladen met liefde en vrede...
Want wie wenst er nu geen wereld zonder haat en oorlog... ?

Deze walking-act, waar voornamelijk mime de basis vormt om te communiceren met het publiek, bestaat uit twee steltenlopers en één personage op de grond. U kan deze act uitbreiden  met één personage op de grond.

Geschikt voor alle evenementen zoals braderie, straatfestivals, markten, kermissen, opening beurzen, onthaal evenementen, enz.
Deze act kan zowel binnen (grote ruimtes) als buiten gebracht worden.
 

  € 795,00 Tijdsduur ; 2 x  45 min
+  € 300,00 voor elke volgende set (max 4)
Reiskosten; 0,50 af regio Gent (B)

*  Het basispakket bestaat uit twee keer 45 minuten, met een minimum pauze van 45 minuten. Deze is tevens uitbreidbaar per 45 minuten met telkens dezelfde minimum pauze van 45 minuten tussenin.